5 причини да изберете гранитогрес за банята си

21y-hranitogres-nature-florim

Искате да обновите банята си и да ѝ придадете нов облик? Вместо да избирате традиционните плочки като керамични или дървени, защо не опитате нещо различно като гранитогрес? Но защо трябва да изберете гранитогрес за банята си, а не друг вид плочки? Ето 5 причини, поради които трябва да обмислите използването им: Гранитогресът е един от най-популярните естествени камъни. Той е известен със своите червени, кафяви, черни, сиви, лилави и жълти нюанси. Ако искате да внесете топлина в дома си с помощта на този великолепен камък, тогава поставянето на гранитогресни плочки в банята ви е най-добрият вариант. Нека да разгледаме набързо защо изборът на гранитогрес за вашата баня е чудесна идея.

Тъй като гранитът е много издръжлив материал

Гранитогресът е един от най-издръжливите видове плочки, особено ако е с високо качество. Това означава, че те са изключително устойчиви на надраскване и също така трудно се чупят. Така че дори ако децата ви започнат да играят в банята или случайно изпуснете нещо върху тях, можете да сте сигурни, че плочките ще останат в перфектно състояние. Друго важно нещо за гранитогреса е, че той е изключително устойчив на надраскване. Това означава, че е по-малко вероятно да придобие петна и следи, така че банята ви ще изглежда чудесно година след година.

Защото е лесен за поддръжка

Гранитогресът е един от най-лесните за почистване материали. Можете да използвате сапун, вода и мека четка, за да отстраните петна и следи. Така че не е необходимо да използвате специални или скъпи почистващи продукти. Един обикновен почистващ препарат за баня ще свърши работа! Можете да използвате и разреден разтвор на белина, за да почистите гранитогреса си. Това ще ви помогне да отстраните упоритите петна и миризми. Но не забравяйте да изплакнете плочките, след като сте ги почистили с белина, тъй като тя може да остави след себе си силна миризма, ако остане твърде дълго.

Защото се предлага в много различни цветове

Гранитогресните плочки се предлагат в различни красиви цветове, което означава, че можете да изберете нюанс, който да съответства на останалата част от дизайна на банята ви. Лесно можете да намерите плочки за пода, стените и дори за тоалетката. Това определено е предимство, което другите видове плочки нямат. Ако планирате да използвате гранитогрес за пода, можете да избирате от различни нюанси, включително червено, жълто, черно, сиво, зелено, лилаво и бежово. За стените можете да избирате от същите цветове. А за тоалетната чиния имате възможност да избирате от няколко различни цвята, включително червено, жълто, черно, сиво и зелено.

Заради устойчивостта му на хлъзгане

Гранитогресните плочки са противохлъзгащи се, което ги прави чудесен избор за вашата баня. Ако подът ви е покрит с плочки, това може да помогне за намаляване на риска от подхлъзване и падане. Това може да бъде особено важно, ако в дома ви живеят деца или възрастни членове на семейството, които може да са по-склонни да паднат. Гранитогресните плочки са с гладко покритие и затова са лесни за почистване. Тъй като мръсотията и замърсяванията не се абсорбират лесно от повърхността, не се налага да ги почиствате много често, което е голямо предимство. Плочките с противохлъзгащо покритие са идеални и за подове в банята, особено ако имате мокро помещение. Мокрите подове са особено опасни, тъй като са много по-хлъзгави от сухите. Гранитогресните плочки са не само противохлъзгащи се, но и лесни за почистване.

Гранитогресните плочки са чудесен избор за всяка баня, защото са издръжливи, лесни за поддръжка и се предлагат в много различни цветове. Те са чудесни и за подове в банята, защото са противохлъзгащи се и лесни за почистване. Ако планирате да обновите банята си, трябва да обмислите използването на гранитогресни плочки. Те са красив избор и определено ще подобрят външния вид на помещението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>