Мъже и здравословно хранене

01 Мъже и здравословно хранене

Сред представителите на мъжкото население на планетата има доста откровено мазнини и „бирен“ корем. Системата за здравословно хранене ще помогне да се възвърнат формите, които човек е притежавал през младостта си.

Отказ от:

 

Американизирана храна

 

  1. Това е отказ, макар и непълен, на нездравословни храни. Именно те придават на мъжа грозна дебелина и водят до нарушения в ендокринната система, намаляване на потентността.
  2. Картофеният чипс съдържа не повече от 30% и то под формата на нишесте. Останалите 70% са перфектна химия. Чипсът води до бързо запушване на кръвоносните съдове, особено тези, които причиняват импотентност и простатит.
  3. Пържените картофи са американска бърза храна. Всъщност той съдържа не здравословно слънчогледово масло или свинска мас, а маргарин с хранителни добавки и подобрители на вкуса и т.н.
  4. Всяка друга бърза храна също не съдържа здравословни съставки. Приготвя се със седмично нетрайна храна, което е неестествено. Те ще ви позволят да създадете рецепти за здравословно хранене за всеки ден, където няма нищо излишно.

 

Какво друго е вредно да се изключи от менюто на живота

 

Маргаринът във всичките му форми, съдържащ се в бисквитките, „млечните“ магазини извара, само дава на тази храна дълъг срок на годност без хладилник. Не трябва да използвате всички видове крутони, чуждестранен сладолед, еднократен „крем“ в опаковки, кафе с добавена „сметана“ (3 в 1), шоколад с ниско съдържание на какао и сладкиши. Списъкът включва и различни колбаси.

 

Мазното, пържено месо заедно създава вреден ефект.

 

Алкохолът под формата на сухо вино рядко е полезен. Достойните дози водка и други силни напитки, освен вреда, няма да „представят“ нищо на мъжкото тяло.

 

Цигари. Подобно „зърно“ само влошава здравето на мъжа.

 

Отровите, а това не е нищо друго освен преяждане, „помагат“ за убиване на хормоналната система и водят до проблеми с потентността вече на 40 години.

 

И е по-добре да се изключат не особено здравословните храни – захар, брашно, рафинирано растително масло, рафиниран ориз и т.н.

 

Заблуди

 

Много мъже си мислят: „Застреляйте нещо полезно и изпийте нещо нежелано, но вкусно. Няма да има вреда. “

 

Подобна вредна здравословна диета обаче няма да доведе до нищо добро. Добавките, които са полезни, няма да помогнат за премахването на вредните вещества. Тъй като калиевият цианид например, заедно с витамин С ще останат също толкова смъртоносни.

 

Златната среда – ключът към здравословното хранене

 

Крайностите в храната само вредят. Да бъдеш временен вегетарианец или да гладуваш за кратко е похвално. Дългосрочното спазване на този метод на хранене (особено диета със сурови храни) само ще причини проблеми с потентността. Това е така, защото тестостеронът се разтваря в животинските мазнини. При тяхно отсъствие нивото на този хормон, и потентността, и мускулната маса падат. В резултат на това външният вид се влошава и производителността намалява.

 

Консумирайте, но по-малко

 

Преяждането дори с пълноценна храна е вредно. В крайна сметка е известно, че ако ядете по-малко от нормата, можете да живеете по-дълго и да придобиете по-малко заболявания до старост. Рецепти за всеки ден, в които всичко е балансирано, ще помогнат за възстановяването на здравословна диета.

 

Дойде редът на здравословната храна

 

Първо, трябва да премахнете нездравословната храна и да се отървете от преяждането. След това:

– консумирайте постно месо с предварителна топлинна обработка до минимум (варено, приготвено на пара);

– яжте млечни продукти с ниско съдържание на мазнини;

– използвайте плодове и зеленчуци в храната;

– не изключвайте дълго време животински протеини под формата на месо и риба, яйца и извара, както и животински мазнини.

 

На свой ред здравословната храна и спортът ще помогнат за възстановяване на мъжката сила.

Източник: https://lesnirecepti.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>