Модерен прочит на банята

moderna-bany

Стените в банята

Този аспект на банята се свежда до поддържане на реда в стените, така че сведете броя на рафтовете и куките до минимум и се съсредоточете върху складови единици, фиксирани към стената или фиксирани на ниска височина.

Изберете външен вид, който съответства на повърхността на вашата баня – неутрални, по -светли облицовки и цветове, като по -светли дървесни есенции в малки или тъмни бани, и по -тъмни опции, като шисти и по -тъмен камък за по -дълги бани. Помислете за комбиниране на два вида облицовки, например светли плочки с малки участъци тъмна мозайка за привлекателен външен вид.

Въведете текстури и естествени тонове, разпръснати с плочки – тези с по -голям формат са много модерни в луксозните бани. Свържете плочките с останалите елементи, за да създадете смел вид.

Ако се притеснявате, че ще заредите пространството, ограничете плочките до зоните за душ или вана, само за да създадете водоустойчиво пространство и използвайте останалата боя или тапет. Не забравяйте да изберете специална боя за банята, която да издържи влага и продължете с неутрални цветове като нюанси на сиво, кафяво и кремаво.

Тапетът е отличен икономически начин за имитиране на естествени материали, като мрамор, дърво или шисти или модели като тухли и керамични плочки. Както при боята, уверете се, че тапетът е подходящ за бани.

Ако търсите единно покритие за душовата зона или дори за цялата баня, открийте нашите стенни панели, посветени на баните. По -лесни за монтаж от керамични плочки, те се побират от пода до тавана и са напълно водоустойчиви. И тъй като не изисква използването на шпакловка, не е нужно да се притеснявате, че мухълът ще повреди финала. Изберете модел с мраморен или каменен ефект.

Декорирането на банята зависи изцяло от вашите предпочитания и вкусове, но е не по-малко важен елемент за създаването на уютна и приятна атмосфера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>