Крем против пъпки

Крем против пъпки

Преди да преминем към темата за крем против пъпки, трябва да знаем какво представляват пъпките, как се образуват и какво влияние имат върху тялото ни.

Пъпките и акнето са често срещан проблем и засягат всеки човек в даден момент от живота му. Акнето е възпалително състояние на кожата, причинено от свръхпроизводство на мазнини в кожат, запушени или възпалени мастни жлези запушени пори с мастен секрет или повишено присъствие навъзпаление причинено от бактериите, причиняващи пъпки върху кожата. P.Acnes.

Важно е да споменем, че независимо от наличието на споменатата бактерия-причинител, акнето не е инфекциозно и заразно заболяване.

Пъпките може да са симптом на акне или единични, като има много различни видове – черни точки т. нар „отворени комедони“, бели точки-“затворени комедони“, подкожни пъпки, гнойни пъпки и други.

Най-честите прояви на акне са по време на юношеството – така наречените пубертетски пъпки. Тези пъпки обикновено изчезват завинаги, но нередки са случаите, когато в по-напреднала възраст хора също могат да се сблъскат със състоянието на акне и несъвършенства, без да са имали до момента пъпки. Тогава на помощ идва активната грижа с подходящи продукти за премахване на пъпки – кремът против пъпки Acne Out.

Acne Out крем против пъпки бързо повлиява излишното омазняване и предотвратява появата на пъпки и черни точки. Той леко ексфолира и матира кожата.

Съдържа ниацинамид, органична вода от роза Дамасцена и витамини А и Е, които имат антиоксидантно действие и стимулират клетъчното обновяване. Ефикасен дори и при продължителна употреба.

Крем против пъпкиКрем против пъпки

Освен пъпките по лицето, с които почти всички сме се сблъсквали поне веднъж в живота си, съществуват и пъпки по тялото в различни зони те са предимно по носа, брадичката и челото, по-рядко по бузите или около устните. Различни видове пъпки се появяват и по шията, деколтето, гърба и горната част на ръцете. Acne Out се справя и с тях.

Каква е разликата между акнето и единичните пъпки? Всяка пъпка ли е предшественик на акне?

Серията продукти Acne Out е работещо решение както за за проблемна мазна кожа с акне, така и при поява на единични пъпки Серията включва продукт за ефективно премахване на белези от пъпки с ниацинамид, гликолопва киселина, витамин Е.

Крем против пъпки
Крем против пъпки
Крем против пъпки

Пъпките не засягат сериозно физическото ви здраве, но могат да засегнат вътрешното ви усещане за собствената ви красота, самочувствие, както и психологическо състояние. Когато се появят особено находчиво, те се свързват с тревожност, депресия, чести промени в настроението и неприятни мисли.

Ето защо навременната грижа и изграждане на рутина за премахване на пъпките е толкова важна. Благодарение на уникалната формула на Acne Out активен крем, първите резултати при правилна употреба са видими след първите 7 дни.

Не чакайте състоянието да се влоши, а тръгнете по пътя на здравата кожа с Acne Out.

Серията продукти Acne Out включва продукти не само против пъпки, а и за цялостна грижа – измивен гел, пяна или сапун, активен крем против пъпки и активен лосион против пъпки, некомедогенен хидратиращ крем, както и грижа за белези от пъпки и поддържаща грижа за регулиране на излишното омазняване по кожата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>