Картините в интериора

kartinata

За да се избегне стилистичен дисонанс, картината трябва да се комбинира с основните цветове на дизайна. Можете да изберете различни нюанси от същия спектър или да въведете контрастни тонове, които са в хармония с основата. 

Дори многоцветните картини имат акцентен тон. Именно върху него трябва да се съсредоточите върху опита да промените интериора.

Съвет! Възможен е и друг вариант – избирате интериорния дизайн за конкретно платно. Ако картината е без рамка, фокусирайте се върху основния цвят на композицията – изображението не трябва да се слива напълно с повърхността. Рамката, от друга страна, може да бъде със същия тон като тона на стената.

Думата „рисуване“ веднага представя живописен продукт в тежка рамка. Списъкът с опции обаче е много по -широк. Нека поговорим за най -популярните видове продукти.

Модулна

Второто име за такива картини е сегментарно. Продуктите се състоят от няколко части, обединени в една тема. Стандартният брой елементи е два, три или пет. В продажба обаче има картини с четири и шест модула.

Елементите не са в рамка. Зрителят трябва да има илюзията, че платното се прелива от една история в друга.

Модулният декор визуално разширява пространството. Чувствайте се свободни да го използвате за малки стаи.

Плакатът е дебела печатна хартия, затворена в рамка под стъкло. Рисунката може да бъде всичко – от изображението на любимата ви музикална група до реалистичен обект. Плакатите изпълняват същата функция като картините. Тяхната задача е да трансформират интериора и да привлекат вниманието.

Рисуване с акрил, масло, акварел

„Живите“ картини, рисувани с бои, най -често са в рамка. Продуктите изглеждат луксозно в стилове като класически, модерен, прованс, кънтри, еко, арт деко. Често срещано погрешно схващане е, че маслената живопис не може да съществува едновременно на една и съща стена с акварелната живопис. Ако платна са в същия стил и с подобна цветова схема, те ще бъдат в перфектна хармония.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>