Какви мебели са изработени от метал

Металните мебели се използват главно в складове. От сравнително скоро попадат в домакинството, заради техния дизайн и намират място в къща със стила хай-тек. Използват се за направа на маси, столове, стелажи и сейфове.

Вижте тук за чистачи.com

Маси

Масите от метална сплав се срещат често в интериора на модния апартамент. Предимството на металните маси е, че са много издръжливи. И те като всичко друго имат и недостатъци. Металът не е устойчив на влага и евентуално ръжда, но лесно се поддава на възстановяване. Титановите маси се считат за най-добри, тъй като този метал е по-силен от останалите и е по-малко податлив на ръжда. Масата не може да се състои изцяло от метал, а само частично, например, краката са направени от него при това се наблюдава при стъклените маси.

Столове

За разлика от масите, металните столове имат огромен успех в домашния интериор. Тези столове се състоят от метална рамка и кожени седалки. Тази мебел е с голямо търсене поради своята издръжливост, здравина и изискан стил.

Шкафове

Металните шкафове са издръжливи. От метал се произвеждат шкафове за облекло, архив, счетоводни и такива за съхранение на оръжия. В повечето се съхраняват предимно дрехи и документи. Изработени са от ламарина, чиято дебелина влияе върху теглото и цената на шкафа. Повърхността на шкафа е покрита с боя, която предпазва шкафовете от ръжда. По отношение на разходите, металните шкафове са по-евтини от дървените.

Сейфове

Офис, пожароустойчиви, мебели, вградени, касови, банкови сейфове – всички те са изработени от траен метал с висококачествена ключалка. Сейфове за къщата имат малък размер. Оръжейните сейфове по правило са високи и тесни.

Рафтове

Архивни, складови, универсални, палетни, офис, гардеробни, секционни и много други. Предимствата на металните стелажи са, че по цялата дължина на рамката имат прорези, към които рафтовете са закрепени, така че височината на всеки елемент може да се регулира. Рафтовете могат да се закрепват към рафтове с помощта на болтове или с помощта на куки. Специален вид мебели са мобилните стелажи, които често се използват от логистичните фирми.

За пакетни цени за почистване и извозване от адрес, проверете на адрес: https://www.чистачи.com.

Металните мебели се произвеждат в много страни. Характерно за всички тях е, че са изработени от висококачествени трайни материали, което осигурява дълъг експлоатационен живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>