Идеи за това как да прекарате последните летни почивни дни

2. Идеи за това как да прекарате последните летни почивни дни

Трудно е да се повярва и не искам, но на лятото му дойде края. Тези три месеца излетяха с космическа скорост. Сега няма да съжаляваме за горещите слънчеви дни, а  ще помислим как да прекараме последния летен уикенд. Има толкова приятни идеи, които ще направят почивните дни – приятни, вълнуващи и незабравими. Вложете  малко вдъхновение!

  1. Вечеряйте в заведение с открита тераса

Това, което обичаме през лятото, е възможността да ядем вкусна храна и да си чатим с приятели (и не само), седнали на маса на открито, това което пропускаме през студения сезон!

Затова не пропускайте шанса отново да се поглезите с вкусно ястие и чаша вино, да виждате минувачите и да усетите топлия вятър.

  1. Разходка из града

Красиво е по всяко време на годината, но през лятото града се събужда със специален чар: зелени алеи, смеещи се минувачи, уютни топли вечери. Побързайте да усетите всичко отново – хубавото време няма да ви чака. Ако не знаете къде да отидете, използвайте любимите маршрути.

  1. Спомнете си най-хубавите моменти от лятото

Лудо пътешествие с приятелите си.

Голям семеен празник.

Посрещане  изгрева на покрива.

Сигурни сме, че много добри и интересни неща са ви се случили през лятото! Така че защо да не си спомните за най-приятните моменти и да се радвате, че всичко това ви се е случило? Прегледайте вашите снимки и видеоклипове, слушайте „същата“ музика, вземете сувенири и любопитни факти – това е вашето лято.

  1. Прекарайте нощта на палатка

Нямахте време да отидете сред природа с палатки? Време е да го направите!

Съберете весела компания, вземете със себе си голяма палатка, термоси с чай, топли одеяла и човек, който може да свири на китара. Стойте далеч от изкуствените светлини за по-добър изглед към звездното небе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>