5 бързи съвета за избор на кухня

Boris-Velkov-info 5 бързи съвета за избор на кухня

Имате малка като пространство кухня, малко помещение, и се чудите как да изградите кухнята, така че да Ви служи, да Ви е удобна, и същевременно да е функционална?

Знаете ли, че можете да използвате няколко разумни хитринки, или пък трикове, с които да си спестите място и да улесните домакинските си задължения?

В настоящата статия Ви споделяме пет кратки съвета, идеи, които ще Ви впечатлят веднага щом ги разгледате.

Съвет номер 1 – използвайте вертикална етажерка, тъй като тя ще Ви спести пространство. Няма как да не отчетем, че етажерката е от изключителна важност в кухнята и присъства навсякъде, при всички кухни.

Вторият съвет – проектирайте вградени уреди, където е възможно, разбира се. Например, кошчето е хубаво също да е вградено в отделна секция. Мислете за всеки сантиметър, тъй като всичко има значение.

Съвет номер 3 – закачете посудата и приборите на стената. По този начин домакинята, или човекът от Вашето семейство, който най-често прекарва времето си, приготвяйки вкусни гозби, ще може да разполага лесно с всичко, тъй като ще му е на една ръка разстояние.

Масата за хранене – един от основните елементи и тъй като е такъв, като съвет номер 4 Ви съветваме да изберете малка маса за хранене, например за двама. Вярно е, ако сте по-голямо семейство, то това ще доведе до определен дискомфорт, но тук се търси оптимално решение за кухня, такова, каквото ще е с най-малко компромиси.

Последният съвет, под номер 5, касае пространството до тавана. Да, уважаеми читатели, използвайте всеки сантиметър, дори до горе. Проектирайте шкафовете така, че да заемат цялата височина във Вашата стая, тъй като във почти всяка кухня има изключително много аксесоари, които трябва да са прибрани.

Финални думи. Няма как да не отчетем, че повечето съвременни кухни, особено при новото жилищно строителство, са компактни. Истинско удоволствие е да проектирате „хитра“ малка кухня, като след самото й изграждане, да се насладите на оригиналната и креативна мисъл ,която сте вложили в целия етап.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>