Туники големи размери за 2016 година

Модата за жени с пищни форми е също така разнообразна и интересна, както и моделите дрехи за нормални и слаби телосложения.

Жените могат лесно да се снабдят с красиви дрехи както за всекидневието, така и за тържествени мероприятия. Един от най-практичните модели дрехи е туниката.

Туниката е универсална дреха за гардероба, много популярна през последните години. Тя е много практична, удобна и функционална.

Голямата популярност на туники големи размери се дължи на тяхната лекота и удобство при носене – не сковават движението и правят силуета загадъчен и съблазнителен. Появили се веднъж на модния подиум, те бързо станаха популярни и имат добро бъдеще.

Риза с подобна кройка за първи път се е появила в Древен Рим, където тази удобна и практична дреха се е носела както от мъжете, така и от жените. Кройката на древните туники е била много опростена – провиснал плат с прорези за главата и ръцете.

Разбира се, днешните модели с нищо не напомнят своите антични предци, едно обаче е общото, което се е запазило – дължината да е под линията на бедрата.

Съвременните туники големи размери са изработени от най-различни платове, различни разцветки и плътност.

В модните бутици може да откриете множество интересни модели, даже толкова изненадващи, които прекрасно прикриват някои недостатъци на фигурата и излишния обем на талията или бедрата. Това дава възможност да се изберат подходящите модели туники големи размери, които да подчертават достойнствата и умело да прикриват недостатъците на закръглените дами.

Прекрасен избор за пищните дами са леките туники големи размери с остро деколте, украсени с кокетливи ниско падащи драперии. Моделите с висока талия изглеждат красиво на жени с всякакви телосложения, но за закръглените дами – това е просто идеалния вариант за делник и за празник, и за офиса.

Тази дреха позволява да се скрият такива недостатъци на фигурата като липса на добре подчертана талия, натрупвания в областта на гърба и корема, подчертавайки красотата на бюста и шията. Подобни модели, изпълнени в сдържани цветове, прекрасно се съчетават с най-разнообразни варианти – панталон, клин, пола.

Добре изглеждат вталените туники, предаващи силует на пясъчен часовник. Към избора на такъв модел пълните жени трябва да подхождат много внимателно.

Като се избират туники големи размери трябва много внимателно да се отнасяте към различните разрези, шнурове и мрежови влошки. Необходимо е да се следи за това, те да скриват малко естетичните места.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>