Топ тенденции във вътрешността на интериора тази година

Топ тенденции във вътрешността на интериора тази година

В домашния интериор от 2019 г. ще доминират богати цветове и неконвенционални форми, особено върху дивани или други меки мебели. Цветовете на тази година ще бъдат черни, коралови и горски зелени. Всички те модерно ще украсяват стените с ярки орнаменти и различни мотиви от цветя. Такива основни тенденции се изразяват от най-високо ниво интериорен дизайнер.

Според експерти, скандинавският стил ще продължи да бъде популярен, а белият цвят ще бъде сред най-честите избори. Въпреки това, през 2019 г. ще се появят и цветни акценти, които ще обогатят този популярен стил.

Експертите от office1.bg съветват онези, които избират мебели и декор, да вземат под внимание цялостната функция и стил на помещението. Така интериорът да остане елегантен, а мебелите и местоположението максимално удобни.

# 1 Черен цвят в кухнята и банята

От office1.bg съветват да изберете красив и елегантен черен цвят за банята и кухнята. Черните мотиви могат да бъдат шкафчета, повърхности, стени и под на помещението, както и различни декорации. Разбира се, може би няма да имате достатъчно смелост да рисувате цялата кухня или банята в черно, но ако не искате да рисувате стените, ще има достатъчно черни акценти – смесители, дръжки на вратите и др. М оже лесно да комбинирате с черни мебели, напрмер този диван: Belcaro Диван тройка New York. Според дизайнерите този цвят никога няма да излиза от мода и винаги ще украсява пространството, особено заедно с бялото. Между другото, тази комбинация от цветове е особено модерен тази година.

# 2 Стенни фрески и декорации по стените

Миналата година много известни интериори се отличаваха с различни фото тапети. Тази година се препоръчва и по този начин да се украсят стените. Според интериорните дизайнери някои от най-модерните са картини и цветни мотиви. Ако не искате да поставите над всички стени на стаята с тапети, експертът съветва да подчертаете и използвате, например, една стена на помещението като акцент. Останалата част може да бъде боядисана, чрез комбиниране на цвета им с орнамент. Още по-простото решение са декоративни стикери, които допълват интериора и създават впечатление за тапети.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>