Спалното бельо- за стил и уют

stil-i-ujut

stil-i-ujut  Ако искате да превърнете спалнята си в едно приятно, уютно и луксозно място, трябва да помислите преди всичко за спалното бельо. Без значение дали ще се съобразите с модните тенденции, дали ще подготвите стаята за студените или топлите месеци, необходимо е да се съобразите с цветовете и стила. Днес пазарът предлага богат избор от широка гама цветове. Съвременните комплекти са изключително разнообразни и предлагат всякакви възможности, дори позволят смесване на няколко различни стила.

 

Бялото е класическо и винаги си е било модерно, но най-вече придава уют и чистота. За повече топлина през зимата може да използвате бялото като основен цвят, който да бъде допълнен с аксесоари и текстури в други цветове.

 

Можете да използвате цветовете по всякакви начини, но един от най-лесните, чрез който да изразите собствения си стил е като използвате декоративни възглавници. Те се предлагат в различни форми, размери, десени, с всякакви декоративни украси и с тях винаги можете да постигнете невероятен ефект.

 

От друга страна днес спалното бельо се предлага в най-различни разновидности. Може да намерите комплект, който да отговаря точно на мебелировката в спалнята. Изборът от спални комплекти е изключително голям- с флорални мотиви, с принтове, на райета и т. н. Един луксозен спален комплект може да придаде на Вашата спалня кралски вид.
Изборът на материя също е от голямо значение. Спалното бельо се изработва предимно от органични материи. Предлагат се невероятни комплекти от сатен, коприна, трико, памук, вълна, египетски памук, лен и др.

 

За луксозно спално бельо се използват основно сатен и коприна, повечето от които са богато украсени с бродерии, дантели, ширити и къдри. Сред най-популярните е памукът, въпреки че памучните чаршафи стават на гънки. А за зимата най-подходящи са трикотажните завивки, заради тяхната мекота и топлина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>