Сертификат „Коректна фирма“ отличава компаниите и им носи популярност

12113

12113

В днешно време е важно да се различаваш от останалите, носейки своята идентичност и привличайки необходимото внимание. Това се отнася в пълна степен, най-вече за бизнес средата. В нея, различното и необикновеното е често символ и на иновация. Съвременните фирми се опитват да променят всячески своя имидж и концепции.

В това отношение, особен стимул за надграждане на бизнес плановете има проектът „Коректна фирма“, който стартира преди 2 години в Полша. Той е рожба на полската компания СВОК и може да бъде открит, в почти всяка по-голяма източноевропейска държава.

Сред държавите, които са възприели идеите на проекта, се нареждат Чехия, Унгария, Румъния, Франция, Словакия, България и др. В най-скоро време към тях ще се присъединят и две нови страни-членки – Сърбия и Украйна. Това подчертава ролята, която притежава инициативата „Коректна фирма“ във възстановяването на европейската икономика.

В България проектът е съвсем нов, но е достатъчно популярен, като в последната година се говори твърде много за неговите идеи. Това се дължи и на работата, която представителят на полската компания СВОК извършва в страната ни. Проектът „Коректна фирма“ се лансира в България от Изследователския център на клиентските мнения, който е привлякъл близо 16 000 български компании към полската инициатива.

На Стария континент над 170 000 европейски фирми са достойни носители на приза „Коректна фирма“. Въпреки несъмнената реклама и дивиденти, които носи удостояването с подобен документ, неговото придобиване може да бъде преразгледано. Това се случва, при появата на отрицателни мнения или коментари в Интернет пространството, относно съответните фирми.

Но целта на СВОК и неговите филиали не е да „разграничат“ добрите и лоялните, от останалите контрагенти на пазара. Изследователският център безпристрастно регистрира и анализира информацията, откриваща се в глобалната мрежа за конкретни фирми. Сертификат Коректна Фирма е доказателство, че качеството има своето значение, дори и в днешния, по-скоро хаотичен свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>