С бодра крачка към разкриването на душата

дамски обувки
дамски обувки

Малко от дамите в днешно време си дават сметка, че силния пол вече много по-добре разбира жените, разбира тяхната склонност да си купуват несметни количества дамски обувки, четат и се интересуват. Като цяло мъжете са станали много по-възприемчиви, както към своя собствен стил и визия, така и към този на противоположния пол. Дамите не бива да се заблуждават, че само те следят изкъсо новите модни тенденции при немски обувки, италиански или френски такива или пък, че само те отделят много време за да разгледат новата колекция спортни обувки Rieker или елегантна колекция обувки s.oliver. Това правят и мъжете. Отминаха времената, в които мъжете пренебрегваха обувките и за тях едни мъжки обувки бяха просто необходимост, но не и начин на изразяване.

Нещо повече, днес силния пол може да разгадае една жена само на база на обувките й. Това все още се струва странно на някой дами, но те трябва да разберат, че с времето мъжете са започнали да правят най-общо казано две и две. Така те лесно са забелязали съответствието в носенето на високите токчета и факта, че дамите, които предпочитат да се разхождат с тях обичат да купонясват и да привличат мъжките погледи върху себе си. Такива дами обаче трябва да внимават, защото лесно могат да бъдат наречени „кифли”.

В същото време мъжете са забелязали, че жените, които обичат да ръководят и умеят да го правят, като по този начин са изключително успешни в професионален план, не могат да бъдат толкова успешни в личен. В същото време такива представителки на нежния пол предпочитат да носят по-скоро мъжки обувки.

Дамите, които носят платформи са уверени и честни, като биха направили всичко за любимият човек. В същото време такива дами биха избягали от отговорност ако им се наложи да взимат сериозни решения.

Всичко това може да бъде разчетено от силния пол, независимо дали отделяте много време в пазаруване на обувки онлайн или в обикаляне по магазините.
Още информация на Zebra Online

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>