Покани за рожден ден

покани-за-рожден-ден

Рожденият ден е най-добрата забава за всеки човек индивидуално. Отмина още една година от животът Ви, но въпреки това е една добра причина за весел купон. Дали ще организирате рожден ден на детето си, на Ваш близък, колега, или приятел, то Вие ще трябва да изпратите покани и да уведомите всички, които искате да присъстват. Освен, че ще уведомите всички за присъствие, чрез поканите имате идеалната възможност да кажете на гостите, всички онези подробности, които са тъй важни, а именно: дата и час, местоположение, тематика на партито и др.

Ако направите поканите ръчно, или пък добавите нещо свое, те ще бъдат персонални и уникални за въпросното парти. Поканите могат да бъдат ръчно рисувани, принтирани, със сложни и заплетени детайли, но могат да бъдат и съвсем прости, стига да съдържат, всичко онова, което гостите трябва да знаят. Намирането на думи за изготвяне на поканата, винаги се оказва най-трудната част. Ще Ви дадем няколко примера за да улесним направата на уникалната Ви покана. Нека наблегнем на тематиката на партито. Ако тя е детска, то ще трябва да намерите подходящи герои, които можете да изрежете и залепите на поканите. Използвайте супер герой, да помогне на супер дете. Примерно: Спайдермен и Супер Александър ви канят на супер партито си на 11.08.20, носете си супер костюмите след 17:00 След като приключите с планирането, а и приключи самият рожден ден, отпуснете се и се пригответе за вълнуващо отваряне на всички подаръци за рожден ден, които сте получили и ще разгледате с нетърпение.

Източник: онлайн магазин unikati.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>