Подмяна на гардероба

fashion

fashionВсеки знае, че по дрехите посрещат.  Обикновено обаче средата определя дрехите, но може да бъде и обратното. Има места както работни, така и обществени, които изискват да се спазва определен етикет на облекло. На подобни места тези изисквания не бива да се пренебрегват и колкото и да ви се иска да изразите свободния си дух, няма как да не се съобразите с определени норми на обличане и поведение.  Ако в ученическите и студентските си години сте се обличали както ви е удобно, с времето нещата започват да се променят. С годините човек иска да се впише в подходящата среда и не понася чужди критики към външния си вид.

Докато едно кожено яке и скъсани дънки са по-подходящи за улицата, то с един елегантният тоалет ще ви приемат много по-добре на обществени места. Всяка неформална обществена груба се отличава по начина на обличане. Така например металите са с дълги коси и кожени дрехи, готиците носят тежък грим и се обличат по-екстравагантно, пънкарите са с шарени дрехи и т. н.

Някои хора не могат да се откажат от собствения си стил, колкото и години да минат. При тях често възниква въпросът дали сменят работата или да сменят стила си на обличане. Всичко в крайна сметка е личен избор, но ако нямате друг изход, а работата ви е необходима, тогава най-разумното решение е да подновите гардероба си.

Най-елементарната промяна е като заложите на по-изчистени дрехи. Бялата риза винаги върши чудесна работа, тъй като тя може да се комбинира както с пола, така и с панталон, дори и с изчистен модел дънки. Освен това бялата виза може да се съчетава с много връхни дрехи- пуловер, дамско сако, яке и други. Изберете по-семпли обувки в неутрален цвят, които също да можете да комбинирате с повече тоалети.

Това не означава, че трябва да пренебрегвате личния си вкус. Заложете на комбинации, които да ви отличават, ушийте си дрехи по поръчка или добавете собствен акцент, с който да подчертаете индивидуалността си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>