Откъде да си взема качествен ламинат на добра цена?

Ламинираният паркет  – качествената подова настилка за всяко едно помещение.

Често наричани за по-кратко просто ламинати, ламинираните паркети биват на практика любимците на народа при смяна на старата и захабена подова настилка, а причината за това съвсем не е маловажна.

Избирайки подова настилка, с която да се покрие пода във всекидневната, спалнята, детската, трапезарията, дори коридора, всеки от нас несъмнено се насочва директно към по-високия клас такива поради няколко изключително прости причини.

Най-напред, клиентите на магазини „Вилаз“ в Люлин и цяла София са наясно с високото качество и степени на издръжливост на ламинирани паркети, предлагани в повече от широко разнообразие, шарки, цветове, вид дървесина като естествен материал на изработка и прочее.

Освен това, специално ламинатът като вид подова настилка бива изключително лесен за поддръжка и монтаж. Естествено, всяка настилка, която е от по-висок клас осигурява осезаемо по-високи степени на износоустойчивост, влагоустойчивост и издръжливост на редица други външни влияния. 

Ламиниран паркет от София, Люлин, Вилаз
Ламинат в Люлин, Ламинат в София от ВИЛАЗ

Като цяло, ламинираните паркети биват широко предпочитани поради чувствително по-добрите си изолационни качества, благодарение на които топлината в дома се задържа за по-дълго време. Наред с това, за разлика от много други покрития, ламинатът предлага едно оптимално съотношение между цена и качество.

Както вече споменахме, този вид подова настилка може да бъде намерена в различни текстури и цветове в каталозите на „Вилаз“. Монтажът не представлява кой знае каква трудност, особено ако за целта се доверите на опитни и разбиращи от работата си майстори.

Ламинираните паркети могат директно да се монтират, поставят, върху друг вид повърхност като мокет, цимент, теракот, балатум и така нататък. Почистването след това приключва много бързо и лесно като за целта можете единствено да ползвате леко навлажнен парцал.

Сравнявайки го с други видове настилки, ламинатът не поддава на топлите слънчеви лъчи, както и не изисква ремонтно-довършителни работи като циклене, лакиране или шлифоване.

Наред с всички тези предимства, ламинираните паркети още се славят с изключително високите си степени на издръжливост и износоустойчивост. Обикновено при наличие на домашни любимци хората започват да се двоумят при споменаване на този вид настилка като опция за дома им.

Всякакви притеснения, касаещи целостта на ламината са, меко казано, безпочвени – паркетите, които ще намерите в хипермаркети „Вилаз“ в София и страната са известни със здравината и устойчивостта си. Казано с други думи – дращенето с нокти на котката ви например няма да наруши целостта и бляскавата повърхност на ламинираните паркети от магазини „Вилаз“.

Автор: webselo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>