Лесно и изгодно – оперативен лизинг на автомобили

Имате нужда от автомобил, вариантите са няколко – оперативен лизинг на автомобили, кредит за автомобил или автомобил под наем.

Оперативен лизинг на автомобили – това е лесен начин да имате автомобил. Той е достъпен за физически и юридически лица. Безусловно, вие можете да си закупите автомобил с кредит, но не всеки има възможност да ползва такъв вид услуга. С оформянето на договора за лизинга вие ставате собственик на автомобила до изтичане на договора срещу заплащане на определената месечна вноска. По този начин вие не задържате излишно вашите средства и може да ги ползвате за други нужди.

Така стои въпроса и с юридическите лица – вместо да закупуват автомобили, те се възползват от оперативен лизинг на автомобили и така осигуряват на своите служители транспорт класа лукс.

В съвременния свят поради голямото търсене непрекъснато се увеличават лизинговите фирми, което помага да се намалят разходите на фирмите-клиенти. Последните не намаляват своите оборотни средства, а разходите за ползване на транспортните средства намаляват. Освен това някои компании могат да разработят и индивидуални графици за разплащане за своите клиенти, ползващи по-голям брой автомобили.

За физическите лица предимствата на тази форма за ползване на автомобили се заключават в ежемесечните лизингови плащания и липсата на лихва (каквато има при кредита). Ако искате да пътувате с хубав автомобил, без да плащате много пари, оперативен лизинг на автомобили е актуален за вас.

Това е един от най-лесните начини за оптимизиране на паричните разходи за придобиване и обслужване на собствен автопарк, разходи за техническо обслужване, персонал. Това всичко дава възможност да се насочи вниманието към основната дейност и да повиши нейната ефективност.

Оперативен лизинг на автомобили позволява да се ползва транспортното средство за дълъг период от време, включено сервизно обслужване и всякакви допълнителни услуги, свързани с експлоатацията на автомобила. Същевременно се получава помощ при определяне на най-подходящите транспортни средства и условия за ползването му, както и за решаване на технически и организационни въпроси, възникващи в процеса на експлоатация на автомобилите.

Този начин на осигуряване на автомобили открива големи перспективи за развитие на бизнеса. Може да откриете най-подходящите и изгодни за вас условия чрез сайтовете на фирмите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>