Как да изберем правилния офис стол

Трябва да оборудвате с офис столове. Почти всички служители в офиса прекарват по-голямата част от работното си време на едно място. Това не оказва най-добро въздействие върху здравето и благосъстоянието, това е причината за спада в производителността на труда. Възможно ли е да се избегнат подобни отрицателни моменти и да се обърне изтезанието на заседанието място в удобна игра?

Тук няма тайни, достатъчно е да се отговори правилно на въпроса как да изберете офис стол: https://www.office1.bg/raboten-stol-mistik-black-damaska-i-mesh-cherno-i-byalo.

Основните критерии за избор: какъв трябва да бъде столът за офиса са:

Социолозите отдавна са заключили, че комфортът на работната среда, ергономичността и функционалността на мебелите, включително столовете, оказват голямо влияние върху производителността и трудоспособността. Неправилно избран стол или стол води до факта, че служителят се чувства изключително неудобно, бързо се уморява.

Какво да търсите при избора на офис стол?

Основните критерии са, както следва:

Качество. Параметри като надеждност, здравина, стабилност и дълготрайност са много важни. Това се отнася за всяка част от стола – тапицерията на седалката трябва да е устойчива на механични повреди и приятна на допир, рамката трябва да е стабилна и здрава. Ето защо не трябва да спасявате, само висококачествени офис мебели ще служат дълго време, изглеждат добре и надеждни.

Практичност. Офисните столове се използват интензивно, бързо се замърсяват, абсорбират миризми и миризми. Най-добрите опции са столове с рамка от метал или пластмаса, се препоръчва тапицерия да избирате от изкуствена кожа, специални материи или естествена кожа, които лесно се почистват. Също така е по-добре да се предпочитат тъмните нюанси, така че мебелите винаги да изглеждат чисти.

Ергономия. Комфорт и удобство има огромно въздействие върху производителността, е най-добре да изберете офис столове с облегалки и седалки анатомично оформени, които заемат формата на тялото, поддържат кръста и шията и цялостното здравословно състояние.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>