Иновативен проект Сертификат Коректна Фирма

Business people shaking hands in a modern downtown.
Business people shaking hands in a modern downtown.
Business people shaking hands in a modern downtown.

Сертификатът коректна фирма е изцяло иноваторски и авторски проект, който е стартирал още от 2013 г в Полша. Като за много кратко време самият сертификат се превръща в изключително важно отличие за предприемачите от различните страни. В България проектът стартира в началото на 2015 г. и за краткото време, в което съществува, бележи изключително голям успех и сред българските предприемачи и потребители.

 Методиката на изследванията се състои в авторския метод на определяне на така наречиния коефицент на мнения, а за България тези изследвания се правят от фирма ИЦНКМ ЕООД, която е дъщерна фирма на полската CBOK LTD. Коефицентът на мнения е цифрена съвкупност, която образува количество негативни мнения по адрес на дадена фирма или предприятие публично публикувани от клиенти и контрагенти в Интернет пространството. Алгоритъмът долавя само негативни фрази, тъй като положителните може и сами собствениците да напишат, а негативните по-скоро клиенти или потребители само силно разочаровани от услугите им ще намерят начин да изкажат мнението си, а най – лесно това става в Интернет.

Именно базирайки се на този ред от мисли се правят и самите изследвания. А сертификатът получават само тези фирми, доказали се със своята коректност към своите клиенти и контрагенти и нямащи нито едно такова негативно мнение в Интернет пространството. Всички тези фирми получили това отличие могат само да се гордеят от факта, че са коректни и безупречни в своята работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>