Изхвърляне на стари мебели

Изхвърляне на стари мебели

За мнозина самото изхвърляне на стари мебели или строителни отпадъци се превръща в истински проблем.

Причини да организирате изхвърляне на стари мебели:

След завършването на строителството на къща е страшно, дори да погледнете обекта. Навсякъде се срещат планини от пакети, остатъци от строителни материали и други отпадъци.

Стария разрушен диван, който остава след преместването на апартамента, не отстъпва по тегло на два нови и е способен да развали настроението с ужасния си външен вид, на всеки човек.

Къде може да изхвърлите стари мебели?

Изхвърлянето на мебели няма да отнеме много време, ако го направите организирано с фирма предлагаща този вид услуги. Така много по-скоро ще може да се насладите на чистота и ред.

Разходите за рециклиране на мебели днес са повече от приемливи. Наемайки такива услуги ще се отървете от всичко, което ви е попречило да живеете нормално и ще получите като награда ценни квадратни метри от освободената площ.

Фирма „IZVOZVA.BG“ предлага пълна гама от професионални услуги за изхвърляне на мебели и други ненужни неща, включително работата на товарачи, монтажници и електротехници с участието на модерно специално оборудване.

Опитните специалисти знаят всички тънкости на процеса, така че работата може да се извърши без участието на клиента. Старият имот, който е надживял своето време, ще е сортиран и изнесен на сметище или бракуван за по-нататъшна обработка.

Какво може да предадете за рециклиране

Стар шкаф и мека мебел, кухненски гарнитури, тоалетки и огледала. Всякакви ненужни интериорни предмети могат да бъдат изхвърлени, освобождавайки пространството на вашия апартамент.

Остарели или морално загубили стойността си домакински уреди също не намират места в новите интериори на жилища. Няма нужда да ги транспортирате до нов, наскоро реновиран дом със съвременен ремонт.

Доверете изхвърлянето на хладилници, съдомиялни машини, перални и шевни машини, електрически и газови печки, микровълнови печки, аудио и видео оборудване за скрап и се насладете на комфорта!

Екипите от форма по извозване могат лесно да демонтират всичко това, да го изнесат от жилището ви и да транспортират с товарна кола до депо.

Етапи на изпълнение на задачите по изхвърляне на стари мебели

Мениджърът приема заявление от клиент за предоставяне на услуга, определя броя и размерите на мебелите, подготвени за бракуване, избира подходящо специално оборудване, определя необходимия състав на работния екип и изчислява условията на работа.

След пристигането на специално оборудване и работници на обекта се извършва разглобяване и придвижване на имущество към товарния транспорт с последващо товарене на вещи от товарачи на борда на автомобила.

След това всичко излишно се транспортира до мястото за обезвреждане и се разтоварва.

Защо да изберете „IZVOZVA.BG“

Свързвайки се с компанията „izvozva.bg“ , можете да разчитате на:

бързо изхвърляне на мебели и друго ненужно имущество в цяла София;

Фирмата допринася за освобождаването на домове от всякакви ненужни боклуци и отпадъци.

Започнете нова фаза от живота си, като се отървете от старите неща!

Обадете се и поръчайте изхвърлянето на мебели, цените, на които приятно ще ви зарадват, още сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>