Висок клас офис сгради в центъра на София.

architecture-720x307

Столицата ни несъмнено се превърна в един град, предлагащ на бизнеса висок клас офис сгради. В центъра голям обем от съществуващи вече сгради, бяха ремонтирани и преобразувани във високо класови офис пространства.

Въпреки пренаселеното пространство, се намери място и за изграждането на нови проекти от европейски тип и центъра придоби визията необходима за един Европейски град. Този процес на развитие и модернизация на офис пазара в София съвсем не се случи изведнъж. В продължение на години инвестиции и проекти, проучвания от страна на инвеститорите и преговори с местната власт и управление, доведоха до изграждането на сегашния облик на столицата. Плавно офис пазара за имоти отдавани под наем и продажбата им, наеха сила и сега са на ниво равносилно с много други ключови столици на Балканите и в Европа.

Други големи градове от страната, като Пловдив, Варна, Бургас и по-малко съвременно развити като Плевен Добрич и Ловеч поемат по стъпките на столицата и започват масово инвестиране и изграждане, на модерни офис комплекси постепенно. В центъра на София офис сгради от най-висок клас: А предлага „Кристал бизнес център“. Разгърнат на голяма площ от осем хиляди квадратни метра, с отворен тип офис пространства, бизнес центъра предлага всички удобства на работещите и посещаващите го. Разположението му на ъгъла на бул.“Тодор Александров“ и ул.“Осогово“, в близост до сградата на парламента и Mall Sofia прави комплекса идеален за бизнес. Инфраструктурата в този централен район е силно развита и буквално всичко в областта е на пет минути път, независимо дали пеша, с метро, автобус или автомобил. По-малки офис сгради от висок клас се предлагат и на ключовия бул.“Александър Стамболийски“, на пл.“Орлов мост“ и по ул.“Позитано“, където има още един голям офис център „Перформ“.

Могат да се наемат множество офис сгради в центъра на София от клас А, предлагащи всичко от което съвременния и динамичен бизнес се нуждае. Появата на още такива пространства нараства, обословена от нарастващото търсене в централната част на града на модерни и функционални офис сгради.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>