Винилови плоскости за баня

za-banqta

Виниловите плоскости за баня са отлично, лесно и разумно решение за подовата настилка в банята.  Те се предлагат на пазара в много разновидности и голямото предимство на тези плоскости са ниските им цени.  Много българи предпочитат този вариант, тъй като той е на ниска цена. Но дали това наистина е така?

Този тип подова настилка може би е един от най-издръжливите варианти, но за съжаление няма много голямо цветово разнообразие на пазара.  Производителите често ги продават с 20 години гаранция и наистина те са много устойчиви във времето.  Недостатъкът им е, че при поставянето може да се получат порички, където да се задържа вода. Специалистите препоръчват да се поставя по-дебел винил. Той е по-скъп, но и качеството е по-високо.

Чрез виниловите плоскости банята ви ще сияе и блести. Те успешно имитират всякакъв вид материал като дърво, камък, та дори и мрамор.  Така с малък бюджет можете да имате мечтаната визия за дома си. При поставянето им не се изисква да имате някакви специални умения или инструменти.  Залепват се със специално лепило и издържат на механични удари. Почистването става лесно. Само избършете с малко вода и готово.

Виниловите плочки са подходящи и за стени. Нюансите, разбира се, са и доста по-светли.  По форма за под и стени те са най-различни  – квадратни, правоъгълни, овални и триъгълни.  Повърхността може да бъде леко грапава или гладки. За под се препоръчват по-грапавите плочки, за да не са опасни и да се избегне подхлъзване, което води до неприятни травми.

Виниловите плочки са едно прекрасно решение за дома. Те му придават елегантност и свежест. Редовно се използват за облицовка за под на магазини, ресторанти, аптеки или каквото друго помещение се сетите.  Ако сте се спрели на това решение, то със сигурност ще направи дома ви елегантно и красиво.

Източник: http://faians.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>