ВАЖНИТЕ НЕЩА ПРИ ПОКУПКА НА ЖИЛИЩЕ

55

Закупуването на нов имот може да бъде трудно, но много вълнуващо преживяване.Въпреки това, преди да започнете издирване на потенциален нов дом, трябва да вземете предвид няколко неща, които биха са от значение за дома, който искате да купите.

Макар, че е възможно се влюбите от пръв поглед в имот, не можете да оставите чувствата ви дасе бъркат в преценката за жилище. Домът може да има чудесен екстериор, а в същото време да е пълен с насекоми и други видове вредители отвътре или на други места, които винаги е трудно да се забележат по време на първият оглед.

Уверете се, че можете да си позволите жилището, което искате!Една от най-честите грешки, която много от младоженците, купуващи къща допускат, е недостатъчните пари в банковата им сметка преди подписването на всички клаузи попокупката. Преди да смените адреса си, се уверете, че имате повече от достатъчно пари в брой, които ще покрият първоначалния депозит и месечните плащания, които ще трябва да се изпълняват.
Убедете се, че имате всички разрешителни, които са нужни. Преди да ремонтирате някоя стая или да купите материали за реновиране, първо проверете нещата с местните власти и дали ви е позволено да го правите. Това е много важно, в случай, че промените, които желаете да правите, са в области като предния и задния двор. Защото подобни действия със сигурност могат да се отразят на ежедневието на вашите съседи. Опитайте се да се консултирате с общината и сизпълнителя, за да сте на сто процента сигурни, че всички промени, които искате да правите са напълно законни и че няма да има никакви неприятни ситуации.
Отделете време, за да изберете подходящ жилищен кредит. В допълнение към структурата на новия си дом, трябва да се помисли за толкова много различни фактори… Повечето от тях включват една камара бюрократщина и технически термини. Един от тези елементи се нарича жилищен кредит. Вие ще трябва да се разтърсите за най-добрите условия за вашия ипотечен кредит и то само в случай, че имате голяма сума пари в банковата си сметка.
Притежаването на жилищния план е от решаващо значение в случай, че се случи някоя щета и е много важно да се мисли в дългосрочен план. Никога не се знае кога ще стане наводнение, пожар, земетресение или други природни бедствия, особено ако стенепредсказуема зодия. Вие никога не можете да предвидите евентуален катаклизъм, който да се окаже пагубен за имуществото ви.

Имайки на ум всички тези съвети, трябва да направитедоста информирани решения при закупуване на следващото си имущество, за да сте напълно убедени, че постъпвате правилно.

Източник: zid-ko.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>