Бяла тениска без принт

233as

Един от основните компоненти на дамският гардероб е бялата тениска без принт. Тя изглежда простичка, но може да ви помогне да създадете уникален изглед. В допълнение се комбинира идеално с всички основни неща.

Обикновеното съвършенство

Не е тайна, че изготвянето на стилен изглед се основава на използването на неутрални тонове и изразителни елементи в дрехите или аксесоарите. Първите са в основата на изображението и не се конкурират с другите компоненти, а ги подчертават. Последните дават изглед на личността. За всяко момиче бялата тениска без принт е от категорията – трябва да имам. Обикновено, добре седи на фигурата, необременена от допълнителни детайли или щампи, тя не привлича вниманието към себе си, но това е в основата на изгледа всъщност.

Ако говорим за модел,  първо е тениската с кръгло деколте. Идеална е за всекидневието и офиса. Стилистите не препоръчват да  избирате модели, които се фокусират върху женското тяло. Образа на свободната тениска се допълва перфектно с класическите поли от всяка дължина, ширина както и стеснени панталони, якета в мъжки стил и т.н.

Прилепналата бяла тениска без щампа е уместна, когато имате изразена талия. Класическият ви изглед може да допълните с дънки от всеки модел. Допълнете ансамбъла със спортни обувки, маратонки или сандали без пета. За да изглеждате по-женствена, си струва да си купите тениска с V-образно деколте и да комбинирате с тесни дънки и високи токчета. В студено време е по-удобно да изберете стилно късичко или удължено яке.

Невероятна популярност в момента имат тениските свръхразмер. Моделите, които се носят свободно, изглеждат много демократични. Изненадващо те красят момичета със стройни тела. Носят се през рамо  и момичето изглежда крехко, деликатно, беззащитно и невероятно стилно. Отличен модел е този с яка, който също може да се носи през рамо. Производителите предлагат и модели на бели тениски с ръкави под формата на вълнички, които позволяват женствен и романтичен изглед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>